2017 Academy

2017 Academy er et strategisk samarbejde mellem VIA og Aarhus Universitet med støtte fra Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017. 2017 Academy gentænker forbindelserne mellem viden, kunst, kultur og erhverv med det mål at skabe vækst og beskæftigelse i de kreative erhverv.  
Er du samarbejdspartner?

Academy 2017 har udvikling og udveksling af viden indenfor de kreative erhverv som omdrejningspunkt. 
Har du viden, interesse og ideer som andre indenfor den kreative branche kan bruge? Vil du lære nyt og vil du lære andre nyt? Så deltag vores mange arrangementer eller send os en mail med dit input.  

Er du studerende?

Er du studerende og vil du være med til at skabe vækst og jobmuligheder med afsæt i kreativitet og viden? Så er der masser af aktiviteter i 2017 Academy, der kan interessere dig. 
Følg vores studenterfællesskab STAK på Instagram eller på Facebook. Her fortæller de løbende om, hvordan der også er brug for dig. Se links nederst på siden.

Kontakt

2017 Academy
VIA University College
Filmbyen
8000 Aarhus C
Chefkonsulent Martin Hansen
T: 87 55 48 02
M: mh@via.dk


Få mere at vide

 • Om 2017 Academy

  2017 Academy bidrager til væksten i de kreative erhverv og skaber viden og nye læringsformer.

  2017 Academy er et strategisk partnerskab mellem VIA University College og Aarhus Universitet med støtte fra Aarhus 2017. 

  Det overordnede mål med 2017 Academy er at skabe varig virkning af Aarhus 2017, og det skal ske ved co-creation og ved at gentænke forbindelserne mellem viden, kunst, kultur og erhverv. 

  Videndeling i centrum

  2017 Academy deler tankesættet fra den gammelkendte, danske andelsbevægelse. Vi tror på ideen om at dele, og vores primære ressource er viden.  Målet med 2017 Academy er at skabe økonomiske, sociale, politiske og æstetiske værdier til glæde for alle parter. Derudover skal 2017 Academy skabe nye læringsformer og facilitere læring og viden, der understøtter vækst og jobskabelse indenfor den kreative branche. 

  Hvad er STAK

  STAK er de studerendes fællesskab i 2017 Academy, og bogstaverne står for Studenter Taskforce for Kreativitet. Gruppen består af syv studerende udpeget af 2017 Academy, og de studerende kommer fra henholdsvis Aarhus Universitet, VIA University College og DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

  STAK arbejder ligesom resten af 2017 Academy for co-creation og gode forbindelser mellem viden, kunst, kultur og erhvervslivet. Visionen er at fremme den ressource, som studerende og de kreative vækstlag i erhvervslivet er for hinanden, og missionen er at være en kreativ gruppe, der giver rum, hjælp og støtte til at involvere studerende i arrangementer og projekter. 

  STAK hjælper til i de projekter, som 2017 Academy sætter i gang, men hjælper også studerende, der kommer med en god idé indenfor de kreative fag, der ikke allerede er forankret i 2017 Academy. 

 • Partnere

  Der står stærke partnere bag 2017 Academy

  2017 Academy er et strategisk samarbejde mellem VIA University College og Aarhus Universitet - støttet af Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad. 


Med hjertet som kompas - Kultur, ledelse og forretning

2017 Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række gratis morgenmøder, hvor du kan udvikle dig, blive udfordret og udvide værktøjskassen med de nyeste trends

IWDK

VR er det nye

Til IWDK holdte Filmby Aarhus og VIA Film and Transmedia en masterclass om virtual reality.

Kulturledelse

Ny uddannelse til kulturledere

FÆNGSLET i Horsens er rammen for ny diplomuddannelse i kulturledelse.

stak

STAK får nye medlemmer

STAK opruster med nye medlemmer fra AU, DMJX og VIA.

filmbyen

WELCOME - branchemøde og workshops

VIA Film & Transmedia og Filmby Aarhus tilbyder 2017 Academy branchemøder og workshops også kaldet WELCOME.

Følg 2017 Academy på Instagram

Følg med i alt det der sker i 2017 Academy og del dine egne billeder på Instagram #2017academy