Med hjertet som kompas - Kultur, ledelse og forretning

2017 Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række morgenmøder, der handler om både kultur, ledelse og forretning
2017 Academy og VIA Efter- og videreuddannelse inviterer til en række gratis morgenmøder i samarbejde med spændende attraktioner. Morgenmøderne er for ledere, konsulenter og andre interesserede, der arbejder med ledelse og organisationsudvikling og som gerne vil udvikle sig, blive udfordret og udvide værktøjskassen med de nyeste trends og den nyeste viden.

De fire morgenmøder har hver især sit eget tema, men hænger alle sammen, og er med til at udvikle og inspirere deltagerne. Tilfælles har de alle, at temaet tager fat i aktuelle og interessante områder og ved hjælp af konkrete eksempler og oplæg, så er det muligt at tage nye værktøjer med hjem.

Temaerne spreder sig mellem ”Design for Change”, ”Den værdiskabende bestyrelse”, ”Med hjertet som kompas” og ”Digitaliseringens muligheder”. Kultur, kreativitet, inspiration og motivation er nøgleord for alle møderne og de vil alle indeholde en blanding af oplæg og workshops, hvor man kan få lov til at arbejde og reflektere over dagens tema. Derudover er der mulighed for at netværke og udvide ens horisont eller blive bekræftet i det som man allerede vidste.